0118-674074 info@prioradvies.nl

Subsidieadvies

Benut subsidies voor uw innovaties

Subsidiebewust Ondernemen

 

De wereld van subsidies wordt vaak als erg ondoorzichtig gezien. Door deze onoverzichtelijkheid, door het vele aantal subsdiemogelijkheden én doordat subsidies in de regel vooraf moeten worden aangevraagd, laten ondernemingen veel kansen liggen. Prior pleit voor “subsidiebewust ondernemen”; oftewel subsidies als essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering zonder kansen onbenut te laten.

De complete subsidiedienstverlening van Prior is daarbij een onmisbaar en betaalbaar hulpmiddel in uw bedrijfsvoering. Deze dienstverlening omvat het gehele traject, zowel vóór, tijdens als na het toekennen van een subsidie, tot en met de eindbetaling van de subsidie.

 

No-cure, no-pay

Door het inschakelen van een externe adviseur kunt u méér uit subsidies halen. U krijgt zicht op die extra regelingen waarop uw bedrijf aanspraak kan maken. Prior werkt onder andere op basis van “no-cure, no-pay”. We verzorgen bovendien verscheidene soorten dienstverlening, zoals het complete subsidiemanagement van uw bedrijf. Voor specifieke subsidieregelingen hanteren wij een startfee bij aanvang van de opdracht. Dus hoeft u ons alleen te betalen als u daadwerkelijk een subsidie toegezegd hebt gekregen. Uiteraard zijn andere werkwijzen ook mogelijk.

Pro-actief

 

Regelmatig zullen wij u attenderen op nieuwe subsidiemogelijkheden of wijzigingen in bestaande regelingen, onder andere middels onze maandelijkse subsidienieuwsbrief. Indien wij nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie zien, zullen wij contact met u opnemen om deze met u te bespreken.

 

Deskundig en ervaren

 

Onze subsidieadviseurs hebben vele jaren ervaring met het aanvragen van subsidies en het ondersteunen van bedrijven in het hele subsidieproces. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de subsidieregelingen die technologische inovatie ondersteunen. Ook voor subsidies op het gebied van (investeringen in) milieu (technologie), (duurzame) energie en economische ontwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben ervaring opgebouwd met het aanvragen van subsidies voor diverse branches. Van elektrotechniek, aquacultuur en machinebouw tot recreatie en platteland. Prior werkt voor bedrijven en organisaties van uiteenlopende omvang en zowel voor ondernemers als non-profit organisaties.

Het is van het grootste belang om in een vroeg stadium te laten onderzoeken of er subsidie mogelijk is voor uw voorgenomen activiteiten.

Voor meer informatie over subsidie advies kunt u terecht op priorsubsidieadvies.nl

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Afmelden nieuwsbrief

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Privacybeleid
Afmelden nieuwsbrief