0118-674074 info@prioradvies.nl

Over ons

Wie we zijn

Prior is een onafhankelijk, landelijk opererend advies-bureau dat totaaloplossingen biedt binnen de competenties juridisch, strategisch en organisatie advies. Prior gaat bij haar adviespraktijk uit van de praktische toepasbaarheid van de geboden adviezen en oplossingen. Goedbedoelde adviezen kunt u overal krijgen, van belang zijn echter adviezen waar u iets mee kunt. Door een combinatie van kennis, jarenlange ervaring en de veelzijdige samenstelling van het adviesteam kan Prior u hierin optimaal voorzien.

De adviseurs bogen op ruime ervaring – opgedaan in toonaangevende organisaties – en worden ingeschakeld op basis van hun deskundigheid en praktische ervaring. Uw specifieke wensen en behoeften staan hierbij uiteraard centraal.

Het bureau is niet gelieerd aan of onderdeel van accountantskantoren, advocatenkantoren of banken. Dit betekent dat de adviezen te allen tijde objectief en onafhankelijk van aard zijn.

Ons Team

Bram van Stel

Bram van Stel

CEO

Hans van Stel

Hans van Stel

Jurist & Mediator

Richard van Stel

Richard van Stel

Adviseur & Procuratiehouder

Patrick van Stel

Patrick van Stel

Adviseur

Edencio Ys

Edencio Ys

CFO & financieel adviseur

Noëlle van Gent

Noëlle van Gent

Management assistent

Onze opdrachtgevers

Prior werkt voor grote en middelgrote organisaties in zowel de profit als de non-for-profit sector. Deze organisaties zijn actief op lokaal, nationaal en/of internationaal gebied.

Deelnemingen

Prior Adviesgroep is een 100% dochter van Prior Group B.V.. Prior Group is actief op het gebied van consultancy, techniek en human capital.

Lidmaatschap Sortium

Sortium is een in 2016 opgericht samenwerkingsverband van de subsidieadviesbureau’s Dynova Innovatieadvies, Prior Adviesgroep en TRIAS. Met 30 deskundige adviseurs verspreid over het land biedt Sortium een landelijke dekking.

  • Van vele markten thuis. Binnen Sortium verband is kennis aanwezig over vele soorten subsidie- en financieringsregelingen in Nederland, zowel voor het bedrijfsleven als voor kennisinstellingen en overheden. Onze senior adviseurs hebben allen jarenlange ervaring in een breed scala aan subsidietrajecten. Ook kunnen zij bogen op een groot netwerk aan contacten bij de subsidieverstrekkers en ander stakeholders in subsidietrajecten zoals regionale investeringsmaatschappijen.
  • Voor betere kansen in Europa. Met de ervaring van de adviseurs van Sortium vergroot u de kans dat uw project slaagt in Europa
  • Persoonlijke benadering vanuit 5 vestigingen verspreid over Nederland. U krijgt een vaste adviseur als relatiebeheerder die uw subsidiebelangen behartigt.
  • Nadruk op kwaliteit. Wij gaan niet voor een snelle score maar vinden het van belang dat uw aanvraag kwalitatief en kwantitatief een goede weergave van uw project is. Daarnaast gaat onze begeleiding verder door veel aandacht voor een goede projectverantwoording nadat de subsidie is toegekend.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Sortium: www.sortium.nl

ADR Register

Onze jurist en mediator Hans van Stel staat ingeschreven in het ADR Register. Dit wereldwijde keurmerk registreert en certificeert goed opgeleide professionele ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.

Zie https://www.adr-register.com/nl/ voor meer informatie.

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Afmelden nieuwsbrief

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Privacybeleid
Afmelden nieuwsbrief