0118-674074 info@prioradvies.nl

Over ons

Wie we zijn

Prior is een onafhankelijk, landelijk opererend advies-bureau dat totaaloplossingen biedt binnen de competenties juridisch, strategisch en organisatie advies. Prior gaat bij haar adviespraktijk uit van de praktische toepasbaarheid van de geboden adviezen en oplossingen. Goedbedoelde adviezen kunt u overal krijgen, van belang zijn echter adviezen waar u iets mee kunt. Door een combinatie van kennis, jarenlange ervaring en de veelzijdige samenstelling van het adviesteam kan Prior u hierin optimaal voorzien.

De adviseurs bogen op ruime ervaring – opgedaan in toonaangevende organisaties – en worden ingeschakeld op basis van hun deskundigheid en praktische ervaring. Uw specifieke wensen en behoeften staan hierbij uiteraard centraal.

Het bureau is niet gelieerd aan of onderdeel van accountantskantoren, advocatenkantoren of banken. Dit betekent dat de adviezen te allen tijde objectief en onafhankelijk van aard zijn.

Ons team

Bram van Stel

Bram van Stel

CEO

Hans van Stel

Hans van Stel

Jurist & Mediator

Richard van Stel

Richard van Stel

Adviseur

Patrick van Stel

Patrick van Stel

Adviseur

Margrit Marijs

Margrit Marijs

Back office medewerker

Corella van Wijnen

Corella van Wijnen

Financieel medewerker

Onze opdrachtgevers

Prior werkt voor grote en middelgrote organisaties in zowel de profit als de non-for-profit sector. Deze organisaties zijn actief op lokaal, nationaal en/of internationaal gebied.

Deelnemingen

Prior Adviesgroep is een 100% dochter van Prior Group B.V. Prior Group is actief op het gebied van consultancy, techniek en human capital.

ADR Register

Onze jurist en mediator Hans van Stel staat ingeschreven in het ADR Register. Dit wereldwijde keurmerk registreert en certificeert goed opgeleide professionele ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.

Zie https://www.adr-register.com/nl/ voor meer informatie.

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Afmelden nieuwsbrief

Prior Adviesgroep B.V.
Herculesweg 16
4338 PL Middelburg
+31 (0)118 674 074
info@prioradvies.nl

Privacybeleid
Afmelden nieuwsbrief